Beoordelingen van Deli Company Amsterdam

Recente recensies van Deli Company Amsterdam

5 sterren na 22 reviews

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via website. En ook nog snel bezorgd. Goed gedaan! En de broodjes waren heerlijk, zoals altijd!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Door een misverstand is het te betalen bedrag hoger uitgevallen dan de bedoeling was. Desondanks hebben mijn collega's en ik genoten van de lekkere broodjes. Bovendien heeft Deli Company in de persoon van Enrique een passende oplossing geboden. Tot de volgende bestelling.Thanks Enrique and crew.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is top! Heb heerlijk gegeten

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere broodje, snelle levering. Ik belde nog na om er nog iets erbij te doen: geen probleem. Top service. Na onze broodjes meteen een 2e bestelling gedaan. Het smaakte naar meer.... 😅

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker zoals altijd!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere broodjes!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heeeeeerlijk

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed voor de lunch of diner altijd lekker

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de roti kip met pittige chutney is erg lekker.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De broodjes waren heel lekker en heel snel geleverd mijn complimenten,dankjewel

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!!!!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden zo snel mogelijk geselecteerd. Niet wetende dat dit bijna 1,5 uur duurde voordat de bezorging er was. Ezorging was ook op de fiets, wat langer duurde en de broodjes waren koud. Wel jammer.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overall prima. Bami special was niet speciaal. Er zaten 3 stukken kip waarvan 2 amper vlees aan hadden. Vol me daarbij bedrogen. Smaak was prima, maar de kip was er eigenlijk niet. De nasi vond mijn collega ook prima. Enige wat ik zonde vind is het hoeveelheid vlees dat ik kreeg terwijl ik een Javaanse Bami Speciaal besteld heb. Bezorging was super snel.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FrietA is lekker!